強說強話

好友會聚

二零零六年一月八日,過0左個好開心晚上,點解?因為我都好耐未試同我最喜愛0既朋友,錯…唔應該用朋友呢個字,應該係老死,有我至型的舅仔昌B同昌嫂,同時常陪伴我四處去釣魚戰友的聰仔同楓少… 重有呢個當然唔小得0既就係張太啦 … 哈哈哈,昨天的氣溫實在太凍啦,得果十度到,咁凍當然最好係打邊爐啦,可能而家太少出街食飯喇真係有 d 大鄉里,原來而家 d 酒樓係有卡位座位打邊爐,我都幾喜歡咁樣打邊爐,感覺好溫暖,又可以同 d 老死有講有笑,咁0岩我的舅仔又剛剛度完密月返來,又可以聽0下佢 d 密月趣事同欣賞之前結婚當晚的相,呢晚真係食得我好開心。

 

藍秋 | 10th Jan 2006 | 強說強話 | (226 Reads)

留言 / 回應記載

[1]
作者 靚女Honey | 10th Jan 2006
I’ve sent the guide to setup the shoutbox for you to your e-mail, but i’m not sure if it is correct.  Let me know if you get it.

0 comments on “好友會聚

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: