強說強話

冷與熱

熱… 今晚係昌B昌嫂請食飯,係報答眾兄弟姊妹係佢婚禮上咁幫手,雖然我唔係當晚的兄弟,但昌B話我係幕後功臣喎,期實我同佢係婚禮上攪果幾樣野算係咩呀,我只係想佢個婚禮有 d 特別同令兩位新人有個美麗回憶,講番今晚都好開心架,食飯前大家欣賞當日婚禮既相,都有成二十本相薄咁多,影得當日一對新人好靚同個個賓客好開心,睇相之餘大重有講有笑,到左食甜品之際我手機短訊聲響起,Bu Bi~Bu Bi~ 呢個訊息係我最唔想見到,曼聯輸一比三…唉。

冷… 今晚曼聯作客曼城爆發曼徹斯特打吡大戰,一如我之前所說“雙方誰能率先找回狀態,勝利也就更傾向於誰 ”好可惜曼聯又再令我失望,賽果係我估計唔到既一比三完場。

 

 

藍秋 | 14th Jan 2006 | 強說強話 | (241 Reads)

 

0 comments on “冷與熱

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: