BLOG TAG

Blog tag (blogger緣)

今日唔知發咩神經,下午忙到洗手間都唔記得去,做到八點幾經過洗手間先記得要去尿尿,做到十點左右跟好晒 D野,終於可以坐底輕鬆下,於是去睇下自己個 blog 有冇留言要回覆同遊下個 blog 網的時候,先發現自己中 Tag,正 …又有 Tag 得玩。

遊戲規則:

  1. 不可以通知對方 他中左 Tag (所以大家要接的時候要留意下佢有無 blogger 交流,有無來自己的 blog 留言)
  2. 可以重覆送 Tag 給已接過 Tag 的blogger(當然最好是大家都可以玩啦! )
  3. 最少請send給一個 blogger(否則就斷尾了), 最多嘛, 三個 blogger 好了…
  4. 不可亂加問題, 除非你真的認為非問不可, 最好知會一下原作者 伊達之部屋!
  5. 請不要人身攻擊, 回答問題要小心 =_=

問題:

  1. 和你最熟的 blogger 是哪一個? (sina以外也可)
    回答 : 依唷仔喵喵公主DREAM胃食妹日誌艾文倉加菲天地千歲咖啡館

(依唷仔喵喵公主DREAM,因為時常用 msn 或 e-喵 聯絡)

(胃食妹日誌艾文倉加菲天地千歲咖啡館,佢地都係我係 blog 度結識的好blog友)

  1. 你認為最好的 sina blog 又是哪一個? (這個答案乃個人喜好,因人而異,可以多於一個,但也千萬不要多於三個)
    回答 : 艾文倉moliuOLOGYmystrongman(咁難得當然同自己賣下廣告啦… ^_^)
  2. 你認為blog的人流/留言/read數/排名對你來說重要嗎?
    回答 : 人流同read數最重要,表示有人經常留意自己的文章,但留言都好重要架,因為可以同唔同的 blog友交流,排名…如果排行榜有自己份當然好啦
  3. 你認為寫blog最重要的東西是?
    回答 : blog是很個人的網,可以做出個人風格和構思便行了,因為可以同其他人分享自己的喜怒哀樂
  4. 請寫出一個你認為值得推介的blog和原因。
    回答 : 艾文倉因為大家都係忠實曼聯同倫迷

以下的blogger, 請接tag吧!

依唷仔胃食妹日誌千歲咖啡館

0 comments on “Blog tag (blogger緣)

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: