強說強話

停一停、鬆一鬆

呢個星期我覺得自己好似一個機械人咁,每一日都以這三個程序過日子。工作、食飯、睡覺之後又工作、食飯、睡覺…..

直至今天算係放低一些工作休息一天啦,其實都唔算休息既,只係今天唔想加班工作,做回一個正常人工作八小時,然後安坐家中睇下電視同做回自己想做的野。

我已經好耐無遊 BLOG 喇,所以今晚四出探下我的 BLOG 友先,唔知係咪呢排消耗盡晒啲精力,前排我應承左千歲咖啡館的老闆娘幫佢設計個 LOGO,但我腦海內一些靈感都想唔到出來,於是乎我用左佢張圖片來改些少野玩下啦,希望老闆娘唔好怪我交行貨啦。

另外好感謝這幾位 BLOG 友,加菲天地、胃食妹日誌、千歲咖啡館同桔子園,因為我失蹤左一排,佢地都有問候我,雖然佢地都係好簡單的一句話,但我都覺得好開心。

0 comments on “停一停、鬆一鬆

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: