博博與我 強說強話

期待《Why we blog:點只日記咁簡單》

仲有二十三小時左右 2006年就過去,係度先同各位藍朋好友說聲:新年快樂、身體健康。

而接下來就是 2007年,係過去一年一直陪伴住 MySinaBlog成長。

零六年在 Mysinablog的大家庭結識到許多朋友,亦都好多謝你們來我的 Blog,分享我的喜怒哀樂。無錯! Blog又點只日記咁簡單喎!

曾經有朋友問我:點解要寫 Blog?因為想同朋友分享我的生活點滴和開心事囉!

講真一句,自從開始寫 Blog之後,我的人生觀是改變了許多,亦都從您們的 Blog中看到我以前從未見過學過的東西。

如果你再一次問我:你會繼續寫 Blog嗎?答案是:會

真係好期待 2007年 1月 15日這天的來臨!

因為終於有一本關於 MySinaBlog Blogger的書刊出版喇!

於 2007年 1月 15日,在各大書局公開發售,售價為港幣六十八元正。

註:此書編著所得的版稅收益,扣除成本開支後,將全數捐贈「苗圃行動」以幫助中國山區學童教育。

各位藍朋好友們到時記得買番本支持吓啦。

061231001

《Why we blog:點日記咁簡單》

0 comments on “期待《Why we blog:點只日記咁簡單》

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: