BLOG TAG

最討厭的電話鈴聲 Tag

真的很久沒有 BLOG TAG 遊戲出現過喇!

即接別緻的Blog Tag!

如果您問我覺得最討厭的電話鈴聲,我諗我會認為是一些自家錄製的電話鈴聲!尤其是一些令你毛骨悚然的對話錄音,聽到都打冷震。因為我曾親身經歷過聽到這鈴聲,記得有一次都是在巴士上,當時我正在睇緊報紙,突然聽到有人聲說:「老公!老公!起身聽電話啦!老公!老公!仲唔快啲起身聽電話!如果仲唔聽電話我唔鍚你架!」聽到呢度,好奇心驅使下攪到我四週圍望,後來先發覺原來係電話鈴聲,仲要係一個年青人的電話鈴聲!真係很佩服這年青人!

其實我覺得電話鈴聲都係用輕快和開心的歌仔是最適合,您認為係咪呢!

希望日後會有更多的 BLOG TAG 遊戲出現!

0 comments on “最討厭的電話鈴聲 Tag

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: