強說強話

終於上返網

今時今日的香港人,如果沒有互聯網的世界真的會否習慣呢?

這幾天因為網絡公司的問題,而令到我屋企上唔到互聯網。對於我來講上唔到互聯網,就等於好像與世隔絕一樣,唔可以 Check E-mail,唔可以和朋友傾 MSN,唔可以遊 Blog,唔可以寫 Blog,更加唔可以睇 Facebook。果種感覺真的很難形容。

或許互聯網已經成為了生活中一樣不可或缺的必需品,總覺得沒有互聯網的世界,總是渾身不自在。其實這個年代的人,如果真的沒有電腦、沒有互聯網的世界,你估會點呢?

今晚終於都可以上返互聯網啦!

0 comments on “終於上返網

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: