瘋強為食 強說強話

好得意的雲石燒烤爐

呢個雲石燒烤爐好得意。除咗爐面上層有一塊雲石供燒烤外,下層亦有八個小兜,個兜外形好似隻小鑊仔咁,可以擺放一些食物一齊烤,好鬼史得意。

13657-1561096

開餐啦!我哋個個都興高采烈地你一塊牛肉,我一塊白鱔而你又一粒牛柳粒,大家一齊食玩得好開心呀!而最令我哋玩得開心嘅玩意,就係下層用隻小鑊仔來烤魚蛋同芝士丸,烤到粒魚蛋發到大大粒,而且仲好鬼史脆口添!

呢個雲石燒烤爐真係幾好玩,攪到我哋個個好像小朋友買咗件新玩具玩一樣,一路食一路玩,好開心呀!

0 comments on “好得意的雲石燒烤爐

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: